Voedselondernemers gezocht die zich willen ontwikkelen

Foto: Provincie Flevoland

De inschrijving voor het Food Pioneers Program, het ontwikkelprogramma van de Village voor Voedselondernemers, is geopend. Tot en met 21 februari kunnen (toekomstige) ondernemers zich aanmelden. Tevens om een kans te krijgen om het eigen bedrijf te starten of de ideeën verder te ontwikkelen.

Food Pioneers Program
In maart 2022 gaat een derde lichting voedselondernemers van start. Na twee succesvolle edities van het Food Pioneers Program, kan in maart de derde lichting gaan beginnen aan een nieuw ontwikkelavontuur.

Tijdens het programma van zes maanden wordt de (toekomstige) ondernemer geholpen om de (bedrijfs)doelen te behalen. Er worden verschillende trainingen aangeboden, naast begeleiding van professionals van Food Hub, Impact Hub en Flevo Campus.

De Village
Op het programma staan onderwerpen als persoonlijk leiderschap, product prototyping, storytelling en bedrijfsmodellering. Daarnaast bestaat er ruimte voor Q&A-sessies met professionals; feedbackrondes en een slotevenement. Voornamelijk zal alles plaatsvinden in de Village op het Flevo Campus terrein in Almere.

De Village – geopend in 2021 als onderdeel van kenniscentrum Flevo Campus – is een broedplaats. Dit is waar studenten en werkende professionals samenkomen. Tevens de plaats waar (toekomstige) ondernemers de kans krijgen om het eigen bedrijf te starten, te ontwikkelen en te laten groeien.

Inschrijven
De Village wil een inclusieve hub zijn, waar mensen vanuit allerlei achtergronden verwelkomd worden en verschillende perspectieven inbrengen. Het is dé plaats waar het voedselsysteem zich vertaalt in een persoonlijk netwerk.

De plaatsen voor het programma zijn beperkt. Daarom wordt een selectie van de deelnemers gemaakt. Eenmaal geselecteerd, is de deelname aan het programma gratis.
Aanmelden kan tot en met 21 februari via de site.

(Bronnen; Provincie Flevoland, Flevo Campus)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen