Jubileumboek ‘Ode aan de zon’

Foto: Festival Sunsation

In 2022 zal het unieke festival Sunsation 40 jaar bestaan. De mijlpaal geeft aan dat Sunsation het oudste culturele festival in Flevoland is. In het kader van deze mijlpaal zal het jubileumboek ‘Ode aan de zon’ verschijnen. Mogelijk zal dit februari worden, maar het boek is nu al te bestellen.

Ode aan de zon
Het boek is mogelijk gemaakt door bijdragen van de provincie Flevoland en het Prins Bernhard Cultuurfonds. Het gehele boek ademt de tijdgeest door de jaren heen en vormt tevens een culturele inspiratiebron voor de jonge generatie.

Het is een boek van bijna 80 pagina’s met hardcover geworden. In het boek kan men de unieke combinatie bemerken tussen het festival en het landart-object Observatorium van Robert Morris. Dit naast de ruimtelijke werking van het nieuwe land van Flevoland.

Bestellen
Het boek is voorzien van kwalitatief hoogstaand beeldmateriaal. Hiermee wordt de historie en de voortgang van het festival op een fantastische manier in beeld gebracht. In het boek wordt aandacht besteed aan landelijke dichters die aanwezig waren bij Sunsation, naast interviews met nog meer bekende personen.

Nu kan men het boek al bestellen middels het formulier op de site. Na het invullen van het formulier krijgt men een mail met de betaalinstructies. Nadat de betaling bij de organisatie is binnengekomen, is een exemplaar gereserveerd. Dit wordt medio februari afgestuurd.

(Bronnen: Festival Sunsation, Nieuwsbrief Jubileumboek)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen