Zingen is ontspannen en genieten

Foto: PIOVocaal

Inderdaad is zingen ontspannen en genieten, alleen niet iedereen kan in de avonduren naar het koor. Nu zijn er in Lelystad twee koren waar men ook overdag kan meezingen. Zingen haalt je uit de sleur en maakt je los van de dagelijkse dingen. In Lelystad kan men meezingen met Overdagkoor Joy en het inloopkoor Zingen in Lelystad.

Overdagkoor Joy
Joy is een gemengd koor met enthousiaste zangers. De zangers komen twee keer per maand bij elkaar om te repeteren. Hiervoor moet men wel lid worden. Meestal is dit op woensdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur. De repetities gebeuren op ontspannen wijze.

Er wordt met name meerstemmige muziek van over de gehele wereld gezongen. Dat kunnen stukken zijn als traditionals, folks, canons uit allerlei landen, popsongs, maar ook Oud-Ierse nummers. Belangrijk hierbij is de goede sfeer.

Zingen in Lelystad
Dit is het Lelystadse inloopkoor van PIO Vocaal. Gezongen wordt een keer per maand op zaterdagochtend van 10.30 tot 12.30 uur. Ook dit gebeurt in Theater Posa, Kempenaar 01-10. Iedereen is welkom die van zingen houdt.

Het is niet van belang of men veel of weinig ervaring heeft. Of men noten kan lezen. Daarnaast hoeft men ook geen lid te worden. De kosten zijn 7.50 euro per persoon. Ook hier komt de muziek van de hele wereld. Muziek die je voelt over je hele lichaam en laat genieten.

Op dit moment – in verband met Corona – zijn alle bijeenkomsten om te zingen afgezegd tot nader order. Voor mensen die interesse hebben om te gaan zingen, wordt geadviseerd om de site www.piovocaal.nl te volgen.

(Bronnen: De Kubus, Pio Vocaal, FlevoPost) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen