Vers aan Tafel met een wisselend menu

Foto: Vers aan Tafel

Vijftien jaar zijn de chefkoks van ‘Vers aan Tafel’ reeds bezig met gezonde smaakvolle maaltijden voor aan huis. Bij ‘Vers aan Tafel’ draait het om de persoonlijke aandacht en ambacht. Aandacht geeft de juiste smaak ! De chefkoks bereiden de maaltijden met aandacht en passie. Men weet wie de boer is die de groenten levert.

Vers aan Tafel
Het creatief brein achter de gerechten is voormalig tweesterrenchef Pascal Jalhay. Met aandacht en passie worden de maaltijden bereid. In feite zoals een ieder thuis maakt, maar dan met grotere pannen. Op die manier kan er een gevarieerd menu worden aangeboden.

De koks van de organisatie kiezen bewust voor natuurlijke en duurzame grondstoffen. Tevens worden alleen pure ingrediënten gebruikt. Er wordt aandacht geschonken aan de smaak maar zeker ook aan de bezorgservice. Een ieder die besteld, krijgt een vaste bezorger die zelfs wekelijks de maaltijden kan komen brengen.

Lokaal
De menu’s worden op ambachtelijke wijze gemaakt van verse producten. Voor zover mogelijk worden lokale telers geselecteerd voor de producten. Tevens werkt men met seizoensgebonden groeten en vis uit duurzame vangst.

Vers aan Tafel geeft aan dat alles puur en vers uit de pan komt. En Vers ! De gemaakte maaltijd wordt snel ingevroren. Zo blijven de voedingswaarden en de smaak behouden en optimaal.

Persoonlijke bezorging
Het bedrijf in Lelystad verzorgt door heel Nederland. Het bezorgen gebeurt gratis en steeds door een vaste bezorger. Twee dagen voor de bezorgdag, kan men mail ontvangen over de juiste bezorgtijd.

Deze bezorging wordt daardoor met veel persoonlijke aandacht bij een ieder thuis gebracht. Tevens kan de bezorger de maaltijden in de vriezer plaatsen. En het is ook mogelijk om de vervolgbestelling door te geven. Er wordt met name gewerkt voor ouderen die niet meer zelf willen of kunnen koken.

(Bronnen: Vers aan Tafel, FlevoPost) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen