Therapie op zaterdag in Lelystad

Foto: Therapie in Lelystad

Nu de wachtlijsten in de zorg oplopen, is er sinds kort in Lelystad de mogelijkheid om op zaterdag therapie te krijgen. Joëlle Bakhuis werkt zelfstandig als psycholoog en relatietherapeut. Sinds november werkt zij ook in Lelystad, op zaterdag. Cliënten kunnen bij haar direct terecht.

Emotie
Zonder rompslomp, direct in gesprek. Dat is kort samengevat de werkwijze. Joëlle is opgeleid in meerdere methodieken en kiest daaruit wat past bij de hulpvraag. In de gesprekken is er veel ruimte voor emotie. Want veel mensen geven weinig ruimte aan hun emotie, wat ook weer tot klachten kan leiden. Daarnaast is het belangrijk om stil te staan bij dat wat je raakt; dat is wat aandacht nodig heeft. Joëlle vindt het belangrijk dat hulpverlening persoonlijk voelt en dat mensen zich begrepen voelen. ‘Dat is ook wat mensen aangeven; dat ze zich gezien voelen.’

De hulpverlening is in principe kortdurend: met gemiddeld 7 gesprekken wordt er aan de opgestelde doelen gewerkt. Soms wordt er in de gesprekken gebruik gemaakt van een werkboek of schrijfopdrachten. Bij relatietherapie wordt er gebruik gemaakt van de succesvolle methode EFT. Veelvoorkomende klachten bij aanmelding zijn onzekerheid en angsten, overspannenheid en relatieproblemen.

Kijk voor meer informatie op www.therapie-lelystad.nl

(Bron: Persbericht Therapie in Lelystad, Therapie in Lelystad) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen