Triade en Vitree samen verder onder naam Triade Vitree

Foto: Triade Vitree

De beide organisaties Triade en Vitree werkten al een tijd samen binnen één organisatie maar sinds 15 november voeren ze ook één naam. Dat is Triade Vitree. Dit is gedaan met name voor de herkenbaarheid. Ze zijn nu zichtbaar als één organisatie.

Eén naam
Volgens bestuurder Paul van der Linden verandert alleen de naam, maar de zorg en de ondersteuning blijven zoals de cliënten gewend zijn. Vanaf maandag 15 november gaan jeugdzorgorganisatie Vitree en gehandicaptenorganisatie Triade verder gaan onder één naam.

De organisatie Triade Vitree is er nog steeds voor ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking of psychische stoornis. Tevens voor jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen. Tevens blijven dezelfde locaties en dezelfde medewerkers.

Stap voor stap
Daar verandert dus niets aan, alleen de naam. Maar dat kan niet in één keer, dat gaat stap voor stap. Stap voor stap om de naam Triade Vitree aan te passen in het drukwerk, in de mails, maar zeker ook op de ruim 100 gebouwen.

Sinds de fusie in 2018 werkten Triade en Vitree al samen binnen één organisatie, maar wel onder eigen naam en logo. Nu is het dus tijd om als één organisatie naar buiten te treden. Ondertussen hebben beide organisaties veel van elkaar kunnen leren. De samenwerking brengt het beste in beide organisaties naar boven.

(Bronnen: Triade Vitree, FlevoPost) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen