Cheque SANDY’S PRAKTIJK voor SPIEREN VOOR SPIEREN !

Foto: Sandy's Praktijk

Sandy’s Praktijk heeft zich met verschillende behandelingen ingezet voor de stichting SPIEREN VOOR SPIEREN, een stichting die zich inzet voor kinderen met spierziekten.

Tijdens de Internationale week voor Reflexologie 20-24 september 2021 heeft Sandy gratis voetreflexzone-behandelingen gegeven om zo meer bekendheid te geven aan de voetreflexologie, wel vroeg zij een donatie voor de stichting SPIEREN VOOR SPIEREN en dat werd ook enthousiast graag gedaan door de deelnemers.

Op zaterdag 2 oktober 2021 heeft Sandy haar spieren ook ingezet voor de landelijke massagedag met als doel om deze opbrengst ook te doneren. Door middel van een vooraanmelding kon je hieraan deelnemen.  Daarnaast werd ook een kleine ruilactie opgestart. Het ging om een pen en uiteindelijk kon men bieden op een leuk herfst decoratie setje en een douchegel, gezamenlijk hebben ze nog een leuk extra bedrag hebben opgeleverd.

Tot slot was er een WINACTIE gekoppeld aan het totaalbedrag van de cheque, waar iedereen aan mee kon doen. Je kon een gratis voet- & onderbeenmassage winnen. Het totaal bedrag van de donaties is geworden         € 162,50. De winnaar is Sandra Raijman, binnenkort komt zij haar prijs verzilveren in mijn praktijk. Binnenkort gaat Sandy naar de stichting SPIEREN VOOR SPIEREN om de cheque persoonlijk te overhandigen.

“Ik vond het erg leuk om deze actie op te zetten in mijn praktijk en ben trots op dat wat we samen hebben bereikt. Ik bedank daarom ook iedereen die heeft geholpen om deze actie tot een succes te maken, zonder jullie hulp was dit niet gelukt. Super bedankt!” Aldus Sandy.

Wil je na het lezen van dit artikel toch nog graag doneren aan SPIEREN VOOR SPIEREN dan kun je op hun website www.spierenvoorspieren.nl terecht.

Heb je deze acties gemist, maar heb jij ook interesse in een van de behandelingen, vul jouw gegevens dan in op het contactformulier op de site www.sandyspraktijk.nl.  Je bent van harte welkom voor het aanpakken van je klachten, maar ook voor ontspanning ben je bij Sandy aan het juiste adres.


(Bron: Persbericht Sandy’s Praktijk) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen