Deelnemers expositie Tour of Art Flevoland

Foto: Tour of Art Flevoland

Vrijdag 10 september is de expositie ingericht en donderdagavond is de expositie dus open. De inloop begint om 19.15 uur. De traditionele feestelijke opening van de centrale expositie van de Tour of Art Flevoland zal plaatsvinden in De Kubus in Lelystad.

Opening
De opening zal natuurlijk compleet Coronaproof zijn, waardoor de Veiligheidsregio toestemming heeft gegeven voor de opening. De planning was er al heel lang, maar het wachten was op het feit op dat deze LIVE kon doorgaan en dat gaat dus nu gebeuren.

Dat de opening door kan gaan, kan alleen maar omdat er gewerkt gaat worden met toegangsbewijzen en vooraf aanmelding. Natuurlijk is de toegang gratis. Belangrijk hierbij zijn de gegevens van de vaccinatie, zoals via de Corona Check App (of andere manier) en een ID (paspoort of ID-kaart).

Programma
De inloop is mogelijk vanaf 19.15 uur. Hierbij zal een toegangscontrole plaatsvinden. Na die controle mag een ieder een drankje pakken en meenemen naar de Grote Zaal. Hier moet men gaan zitten, blijven staan is gezien de regels niet toegestaan. In de zaal is livemuziek, uitgevoerd door leerlingen van De Kubus.

Om 20.00 uur zal dan het openingsprogramma gaan beginnen in de Grote Zaal. Hierbij zal een welkomstwoord worden gegeven door Alex van Zijl, Erna Koelman, Niek Sonneveld, waarna er een optreden zal zijn van de Theatergroep Droog! Tenslotte kan iedereen een drankje pakken en langs de expositie rondgaan.

(Bronnen: Stichting Culturale, FlevoPost, Tour of Art Flevoland) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen