Milieubelastende schoonmaakmiddelen niet meer nodig

Foto: TranZero

In plaats van milieubelastende schoonmaakmiddelen – zoals chloor – zal binnenkort een andere techniek in het huis zijn voor de schoonmaak van het toilet. In het vervolg zal het vuil in het toilet middels hoogfrequente trillingen worden verwijderd. Het idee komt van het bedrijf TranZero.

TranZero
Dit bedrijf staat voor duurzaam en groen. Het eerste product van het bedrijf is de BubbleFlush. Met dit product wil het bedrijf de schoonmaak-keten gaan transformeren. En wel naar een milieuvriendelijke manier van schoonmaken van het toilet.

TranZero is opgericht door de twee boezemvrienden Dennis Luiten en Hidde Reitsma. De laatste is opgeleid in de installatietechniek en heeft daar een aantal jaren gewerkt. Daarna heeft hij opleidingen gedaan in Tandtechniek en Klinische Prothese Techniek. Heeft hier ook in gewerkt, eerst in dienst bij diverse laboratoria, maar is daarna zelfstandig gaan werken.

Dennis Luiten komt uit de Vliegtuig Elektrotechniek en heeft jaren als zelfstandig ondernemer achter de rug. Tevens heeft hij diverse innovatieve ICT producten in de markt gezet.

BubbleFlush
Met het product willen de heren naar 0 uitstoot van schoonmaakmiddelen, om op die manier een bijdrage te leveren aan een schoner milieu. Hygiƫne is voor het bedrijf een belangrijk speerpunt, zeker in deze pandemie-tijd. Men ziet ook dat er een groeiende vraag is naar ontsmettend schoonmaken. Lees bijvoorbeeld een ultra-schoon toilet.

Gezien het product een eeuwenoud krachtig natuurverschijnsel hanteert, maakt de BubbleFlush uitermate geschikt voor de professionele markt. Dit kan in de horeca, ziekenhuis en zorgcentra. Maar tevens in scholen en kinderopvang. Zelfs in vakantieparken, cruiseschepen en kantoren.

Gezien er geen producten nodig zijn, kan het besparingen opleveren in geld en tijd. Het product is milieuvriendelijk waarbij geen agressieve schoonmaakmiddelen in het riool worden weggespoeld.

(Bronnen: TranZero, Flevopost)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen