Look My Hair opent in de Kroonpassage

Foto: Pixabay

Velen dromen over een eigen bedrijf. Zo ook Lucinda Henriquez, ze was er steeds mee bezig. Juist nu is het de tijd om te starten. Daarom zal Lucinda Henriquez haar bedrijf ‘Look My Hair’ openen op zaterdag 2 oktober in het centrum aan de Kroonpassage 25.

Haarverzorging
Bij ‘Look My Hair’ kan men terecht voor alles wat met haarverzorging te maken heeft. En dit loopt van shampoos en conditioners tot aan stylingproducten. Tevens kan men haarextensions, pruiken en allerlei accessoires voor elk type van haar hier vinden.

Tevens kan men er terecht voor advies. Door haar grote ervaring kan Lucinda alles uitleggen hoe men de producten het best kan toepassen, maar tevens ook behandelen. Daarbij hoort natuurlijk de uitleg over men de benodigdheden moet gebruiken om de extensions en weave aan te brengen.

Braziliaans haar
De pruiken, extensions en weave van Braziliaans haar is in het algemeen hetzelfde als andere haarsoorten en geschikt voor veel mensen. Tevens is Braziliaans haar meerdere malen te gebruiken. Voor de verzorging zijn er ook allerlei producten te koop in de winkel.

Dit soort haar heeft een hoge kwaliteit. Natuurlijk zijn er winkels met synthetisch haar. Dit laatste haar zit sneller in de knoop en komt daarna moeilijker los. Dit komt vooral omdat er paardenhaar in dit soort haar zit of zelfs haren van touw. Dit soort haar gaat sneller klitten bij het wassen en het föhnen. Het is eigenlijk bedoeld voor eenmalig gebruik.

(Bronnen: Kroonpassage Lelystad, FlevoPost)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen