Start van het culturele seizoen

Foto: Twitter

Dé start van het nieuwe culturele seizoen in Lelystad is LelySTART. In het Stadshart van Lelystad worden talloze optredens, demonstraties, workshops en straattheater georganiseerd. Dit gebeurt door Agora Theater, Poppodium Corneel, De Kubus, FlevoMeer Bibliotheek Lelystad en City Marketing Lelystad. Alles is gratis te bezoeken.

Start 2021
Tijdens LelySTART biedt het Filmtheater Lelystad op 10 september de musical ‘In The Heights’ aan. Natuurlijk ook gratis. Dit jaar zal het evenement LelySTART plaatsvinden op 10 en 11 september.

Behalve de musical is er nog niet veel meer van het programma bekend. Ook op de site van LelySTART is nog niets te vinden. Behalve dat het aftellen voor de start is begonnen, nog zo’n 35 dagen.

‘In The Heights’
De musical ‘In The Heights’ is de film van de musical die op Broadway heeft gedraaid. Het gaat om een groep van jonge mensen die opgroeien in een gemengde gemeenschap. Dit is een Latijns-Amerikaanse gemeenschap. Mensen die de musical willen zien, kunnen een plaats reserveren via de site van Agora Theater.

(Bronnen: LelySTART, Omroep Flevoland)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen