Bewoners verbinden in de Moestuin

Foto: M.I.L.A.

Afgelopen zondag heeft voor de tweede keer de avond “Dichters in de Moestuin’ plaatsgevonden. Dit gebeurde in de buurtmoestuin van de Stichting M.I.L.A. In de tuin waren dichters, muzikanten en luisteraars.

M.I.L.A.
De Stichting M.I.L.A. (Met Inzet Lukt Alles) van Mila Romijn heeft de mensen bij elkaar gebracht. Een aantal dichters en muzikanten zorgden voor sfeer en verbinding in de buurtmoestuin in de Zuiderzeewijk.

De tuin was Coronaproof ingericht, waarbij de stoelen op anderhalve meter afstand van elkaar stonden. Op deze manier konden dertig deelnemers van de voorstelling genieten. Er was een tent die was opgezet met Arabische decoratie.

Voorstelling
Een aantal dichters uit Lelystad hebben hun mooiste gedichten voorgedragen. De prachtigste gedichten, naast leuke muziek. Bij dit laatste kon het publiek zelf meedoen. Muzikant en zangeres Petra Meenen had zelfgemaakte instrumenten meegebracht, zodat het publiek mee kon spelen.

Tijdens de voorstelling heeft de Stichting M.I.L.A. voor eten en drinken gezorgd. Zo was er natuurlijk de Flevosap van lokale boeren. Daarnaast had een buurtbewoner zelfgemaakte Antilliaanse pasteitjes meegebracht.

(Bronnen: Radio Lelystad, Flevopost) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen