Ontdek het Nationaal Park op een E-chopper

Foto: Nationaal Park Nieuw Land

Eerder was er al sprake van dat Toms Creek uitgebreid zou worden met vier grote nieuwe vijvers. Door deze uitbreiding zou zo’n 40.000 vierkante meter worden toegevoegd aan het huidige park. De vier grote vijvers hebben een nieuw visconcept.

Toms Creek
Het vispark is uitgebreid met vier grote nieuwe vijvers in de vorm van een vis. Toms Creek heeft nu 15 vijvers, gelegen aan de Poort Oostvaardersplassen Lelystad. Door de uitbreiding is Toms Creek het grootste vispark in de Benelux.

Grote bijzondere vissen zijn te zien in de vijvers, zoals meerval, steur en karper. Het terrein is vrij te bewandelen. Tevens is het mogelijk om een drankje en een hapje te bestellen via de QR-code op picknicktafels.

Nationaal Park
Toms Creek heeft meerdere activiteiten, zoals boogschieten, het schieten met een buks. Tevens is het mogelijk om met een bijl te werpen. Toms Creek heeft de naam ‘The best place for Fishing Adventures’ meegekregen. Een park met unieke vismogelijkheden.

Daarnaast zijn er tegenwoordig ook E-choppers te huur. Met deze E-chopper kan men een rit maken in het Nationaal Park Nieuw land of in Lelystad. Men kan een rit maken langs bossen, meren en natuurgebieden.

Het is vrij toeren, maar men kan ook gebruik maken van uitgestippelde route van zo’n 30 km. De topsnelheid van de E-chopper is maximaal 25 km per uur. Men kan een E-chopper huren voor zo’n 2.5 uur, mits men een rijbewijs heeft en 18 of ouder is.

(Bronnen: Toms Creek, Nationaal Park Nieuw Land, lelystad.nieuws.nl) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen