Maak het mee: een Avontuurlijke Zomer in Lelystad

Wethouder Waterbike
Wethouder Waterbike
Foto: Elske Hazenberg Gemeente Lelystad

Deze zomer nodigt Lelystad iedereen uit voor een onvergetelijke tijd vol avontuur. Men kan meedoen aan avontuurlijke buitenactiviteiten of spannende binnenactiviteiten. Het wordt allemaal geboden in Lelystad, zodat iedereen straks terug kan kijken op een onvergetelijke zomer.

Beleef het avontuur
Als het weer meezit kan men meedoen aan watersportmogelijkheden, onder meer zeilen, kanoën en suppen. Maar voor degenen die meer avontuur zoeken, kan men op land genieten van fietsen, wandelen, paintballen en karten.

Als het weer ’tegenzit’, kan men naar de bioscoop. lasergamen of naar een museum, zoals Batavialand of Aviodrome. Tevens kan men naar de nieuwe expositie in Natuurpark Lelystad of het Buitencentrum Oostvaardersplassen. In Lelystad is genoeg te beleven.

Lelystad is veelzijdig
Wethouder Piet van Dijk heeft gemeld dat de gemeente met de campagne Lelystad, Zomer vol Avontuur de veelzijdigheid van de stad wil benadrukken. Om op die manier de inwoners én de toeristen te inspireren om deel te nemen aan de activiteiten van Lelystad.

Ondertussen heeft de wethouder al een waterbike uitgeprobeerd. Volgens hem biedt de stad een uniek mix van binnen- en buitenavonturen die voor iedereen te beleven zijn. Ondernemer Tom Bremer laat weten enthousiast te zijn met de nieuwe campagne.

Volgens hem zet de campagne Lelystad op de kaart als een dynamische bestemming vol avontuur. De campagne helpt de ondernemers een breder publiek te bereiken om zodoende de bezoekers te laten zien wat voor geweldige activiteiten te beleven zijn in Lelystad.

Inwoners én bezoekers worden daarom opgeroepen om de avontuurlijke kant van Lelystad te ontdekken om op die manier deze zomer onvergetelijk te maken. Om het overzicht van de binnen- en buitenavonturen na te lezen, kan men terecht op de site van Visit Lelystad .

(Bronnen: Gemeente Lelystad, Visit Lelystad)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen