Geslaagd eindexamengala voor leerlingen Porteum

Prom Porteum 2024
Prom Porteum 2024
Foto: Prom Porteum

Op dinsdagavond 11 juni vond Prom Porteum, hét gala voor alle eindexamenleerlingen van Porteum, plaats in het Agora Theater in Lelystad. Met het thema ‘Starlight Gala – A Night in Hollywood’, werd het een indrukwekkende en onvergetelijke avond.

Prom Porteum
Zo’n 600 feestelijk uitgedoste eindexamenleerlingen sloten met Prom Porteum hun eindexamenperiode op feestelijke wijze af in het Agora Theater. Tussen 19.00 en 22.00 uur werden de leerlingen met luid applaus en gejoel welkom geheten bij het Agora Theater.

Gekleed in galajurken en strakke smokings arriveerden de leerlingen in de meest bijzondere en unieke voertuigen op de feestlocatie. Limousines in alle kleuren, een brandweerauto, oldtimers, een legervoertuig, oude volkswagenbusjes, motoren, een busje van de wegenwacht, stoere jeeps, een boodschappen bezorgbus én zelfs een versierde skelter.

Het zorgde voor een waar spektakel voor leerlingen, docenten én toeschouwers, bestaande uit familie en vrienden van de feestgangers. Binnen werden de leerlingen ontvangen door de champagnedames met alcoholvrije champagne.

Evenement van het jaar
Woordvoerder Rhody Matthijs is enthousiast: “Het gala is zonder twijfel het evenement van het jaar, en voor onze leerlingen een avond waar ze al jaren naar uitkijken. Bij Porteum zijn we blij dat we hen zo’n fantastisch feest konden bieden, juist vlak voor de spannende examenuitslagen.”

Dit jaar is er bewust voor gekozen het gala op dinsdagavond 11 juni te organiseren, omdat alle eindexamenleerlingen de examenuitslag van het eerste tijdvak op woensdag 12 juni ontvangen. Vlak voor deze spannende dag konden dus nog even alle remmen los. Een welverdiend feest na een periode van keihard leren.

(Bron: Persbericht Prom Porteum) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen