Wintercup Kilo Koppelvissen Forel bij Toms Creek

Forel
Forel
Foto: Pixabay

Toms Creek organiseert van 3 december tot 7 april 2024 de Wintercup Kilo Koppelvissen. In totaal zullen er 5 wedstrijden plaatsvinden, waarvan 3 maal in Zwolle en 2 maal in Lelystad. De eerst volgende is die van Lelystad op 13 januari 2024. De opening is om 8.45 uur, waarbij de duur van de wedstrijd van 9.30 tot 15.30 uur is.

Elke wedstrijd prijzen winnen
Bij de wedstrijden worden 3 zalmforellen en 7 forellen per persoon uitgezet. Bij de wedstrijd met mega zalmforellen worden 1 zalmforel, 7 forellen en per 5e visser een mega zalmforel uitgezet. De wedstrijd van 13 januari is er een met mega zalmforellen.

Tijdens elke wedstrijd zijn prijzen te winnen. Tevens wordt voor elke wedstrijd het NK puntensysteem gehanteerd. Dit systeem houdt in dat diegene met het hoogste gewicht 10 punten ontvangt en daarna loopt het af.

Nummer 2 ontvangt 8 punten, nummer 3 ontvangt 6 punten, nummer 4 dan 5 punten, nummer 5 krijgt 4 punten, nummer 6 nog 3 punten, nummer ontvangt 2 punten en tenslotte zal nummer 8 nog 1 punt ontvangen.

Wedstrijd 

Winnaar is de visser die aan het eind van de wedstrijd de meeste punten heeft behaald. De scores van de 3 beste wedstrijden tellen mee voor het eindklassement. In het eindklassement is een mooie wisselbeker Toms Creek Winter Cup te winnen.

De wedstrijd telt 8 rondes, waarbij men in Lelystad in de wedstrijdvijvers forelvijver 1, 2 en 4 zal vissen. Voor de wedstrijd kunnen maximaal 25 koppels meedoen. Inschrijven doet men per mail naar [email protected] . Het inschrijfgeld bedraagt 37.50 per persoon. Op de site van Toms Creek is het wedstrijdreglement terug te vinden.

(Bronnen: Toms Creek, Nieuwsbrief Toms Creek)  

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen