De geheimen van Lelystad

Foto: Visit Flevoland

Lelystad biedt een groot aantal toeristische verrassingen waarvan lang niet alle inwoners op de hoogte zijn. Met de campagne ‘Het geheim van Lelystad’ wordt hierin verandering gebracht. Drijvende kracht achter de geheimen zijn lokale toeristische ondernemers. In een periode van 3 maanden wordt iedere week een nieuw Lelystads geheim onthuld.

Elfde geheim
Ondertussen is het ook reeds het elfde geheim bekend geworden. Dat is het bedrijf Balls and Arrows Lelystad. Bij dit bedrijf kan men airsoften of paintballen op het grootste combatpark in Nederland. Tevens is het een schietsport locatie.

Balls and Arrows biedt een losse handboog-, een kruisboog- en een luchtdrukgeweer schietbaan. Men kan op de banen de beginselen van de schietsport onder de knie krijgen onder leiding van ervaren begeleiders met professioneel materiaal.

Balls and Arrows
Op een terrein van ruim 15 hectare zijn diverse mooie airsoft- en paintballvelden ingericht. Het geheel is de grootste van Nederland. De velden variëren in opzet en grootte. Hierdoor kunnen zowel grote als kleine groepen een spannend en uitdagend spel spelen.

Daarnaast zijn workshops en teamuitjes mogelijk. Hierbij worden leerzame en inspirerende teamuitjes aangeboden. De aandacht hierbij ligt bij reflectie, samenwerking, verbinding en teamontwikkeling. Maar ook zijn eigen arrangementen samen te stellen.

(Bronnen: Gemeente Lelystad, Visit Lelystad, Balls and Arrows Lelystad) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen