Van Slooten gaat voor zeven jaar het leerlingenvervoer doen

Foto: Gemeente Lelystad

Van Slooten Taxi en Transport BV gaat vanaf 1 mei 2022 het leerlingenvervoer in Lelystad verzorgen tot het einde van het schooljaar 2028/2029. Het bedrijf Van Slooten is als beste uit het aanbestedingstraject gekomen. De gemeente Lelystad is blij met de langdurige partnerschap met Van Slooten.

Partnerschap
Volgens wethouder Madelon van Noort wordt door de overeenkomst de continuïteit voor de komende zeven jaar gewaarborgd. Dit is specifiek voor de kinderen die gebruikmaken van het leerlingenvervoer.

Aangezien Van Slooten dit schooljaar ook het leerlingenvervoer verzorgt, zal er voor de kinderen die gebruik maken van het aangepast vervoer, niets veranderen. De ouders van deze kinderen zijn ondertussen schriftelijk geïnformeerd over de definitieve gunning.

Aanvragen
Wanneer men gebruik wil maken van het leerlingenvervoer voor het volgend schooljaar, kan men een aanvraag doen via de site Leerlingenvervoer van de gemeente. Tot uiterlijk 1 juni 2022 kan de aanvraag ingediend worden.

Voor de aanvragen die na 1 juni binnenkomen, is er geen garantie dat het vervoer van de kinderen al vanaf de start van het nieuwe schooljaar gaat beginnen.

(Bron: Gemeente Lelystad) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen