Kermis Lelystad op de Meent

Foto: Facebook

Ondanks de Coronaregels is de kermis toch in Lelystad neergestreken. Vanaf vrijdag 15 oktober tot en met zondag 24 oktober zijn er van allerlei attracties te vinden op het evenementenplein De Meent. Op verschillende plaatsen op het internet staat de kermis genoemd als Halloweenkermis.

Kermis
Ondanks dat er op verschillende plaatsen reclame gemaakt wordt voor deze Halloweenkermis, is er weinig tot niets te vinden, wat men allemaal kan vinden op de kermis. Echter dat bleek dus minder waar te zijn. Visit Lelystad nodigt iedereen uit om te komen naar de grote, mooie spannende en gezellige kermis.

En laat daar juist een link staan naar de attracties, die te vinden zijn op Facebook. Zo kan men op de kermis de volgende attracties vinden. Crazy Beach Party (Wipp), Eendjes, Europe Flyer, Jumbo, Mega Cranes, Pandora Polyp, Pusher, Schietsalon, Skeeball, Teacups, Touwtjes Trekken, Trampoline, Voetbalspel, Churros, Pinkdate, Gebakkraam en de Autoscooter.

De kermis is op 15 tot en met 17 oktober van 13.00 tot en met 24.00 uur. Op 18 tot en met 21 oktober van 13.00 tot en met 23.00 uur. Op de twee dagen 22 en 23 oktober dan weer van 13.00 tot en met 24.00 uur. Tenslotte op 24 oktober van 13.00 uur tot en met 21.00 uur.

(Bronnen: Visit Lelystad, Facebook, Kermis Plezier, Kermis Nu) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen