Geen lange wachttijden in Ziekenhuis St Jansdal

St Jansdal Lelystad
St Jansdal Lelystad
Foto: Ziekenhuis St Jansdal

Het ziekenhuis St Jansdal, locatie Lelystad, is de afgelopen maanden zoveel mogelijk Corona-vrij gehouden. Daardoor kan het ziekenhuis steeds meer zorg leveren die door de pandemie uitgesteld moest worden. Men spreekt dan over de inhaalzorg, maar in de voorliggende periode konden in Lelystad operaties doorgaan.

Deze periode
Doordat in de pandemie veroorzaakt door het SARS-CoV-2 virus de locatie Lelystad zoveel mogelijk Corona vrij is gehouden, is er nu ruimte voor inhaalzorg. Voor een aantal zaken kan de patiënt nu weer gewoon terecht. En ook weer snel.

Dit kan vooral bij de polikliniek voor de specialismen Orthopedie (heup- en knievervanging), Chirurgie (galblaas, liesbreuk, hand en pols chirurgie) en KNO (diverse ingrepen). Dit kan zowel in Lelystad als in Harderwijk.

Daarnaast is een bezoek aan de polikliniek orthopedie en KNO ook in Dronten mogelijk. Voor oogheelkunde moet men een afspraak maken voor Harderwijk. Op het moment dat men een afspraak maakt, kan men aangeven welke locatie de voorkeur heeft.

Tenslotte vinden de operaties of in Lelystad of in Harderwijk plaats. De patiënt kan met de behandelend specialist de plaats voor een eventuele operatie afspreken. De reguliere zorg is weer opgestart vanaf het tweede kwartaal dit jaar. Echter de poliklinische zorg is niet afgeschaald geweest en tevens zijn de spreekuren gewoon door gegaan.

(Bronnen: Ziekenhuis St Jansdal, Omroep Flevoland, FlevoPost) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen