Hulp bij organisatie

Foto: MKB Schakelteam

Kleine mkb-bedrijven in Flevoland kunnen terecht bij het MKB Schakelteam. Dit is één loket voor alle subsidies, regelingen en ondersteuning. Voor bedrijven tot tien personen kan er gratis advies worden ingewonnen bij een team van zes adviseurs.

MKB Schakelteam
De MKB-deal van het ministerie van EZ heeft ervoor gezorgd dat het MKB Schakelteam Flevoland is ontstaan. Het team bestaat uit zes deskundige adviseurs die kleine mkb-bedrijven kosteloos ondersteunen bij (crisis)vraagstukken. Tevens werkt het team met een up-to-date database.

Het team biedt een platform waar expertise, kennis en instrumenten van alle partners samenkomen. Hierbij werken 27 deelnemers samen. Daardoor kunnen de ondernemers snel en effectief ondersteund worden. Tevens is er relevante informatie over economie en arbeidsmarkt. Daarnaast worden ook vacatures, regelingen, ontwikkelingsaanbod en scholingsaanbod aangeboden.

Bedrijfsscan
De doelstelling is om aan het eind van 2022 tweeduizend kleine MKB-ondernemingen in Flevoland bereikt te hebben. Bereikt voor ondersteuning en hulp bij (crisis)vraagstukken. Die 2.000 bedrijven zijn zo’n 20 procent van het totaal van de kleine mkb-bedrijven in Flevoland.

Om te weten hoe uw bedrijf ervoor staat, is het mogelijk om een bedrijfsvitaliteitsscan uit te laten voeren. Deze bedrijfsscan kijkt naar alle onderdelen van het bedrijf, nu en in de toekomst. Met de uitslagen van de scan kan de ondernemer inspelen op actuele en toekomstige vraagstukken van het bedrijf. Aan de scan zijn geen kosten verbonden!

(Bronnen: FlevoPost, MKB Schakelteam) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen