Verhalenwerkplaats voor 50-plussers

Foto: LinkedIn

Het was de bedoeling dat in Lelystad een Verhalenwerkplaats voor 50-plussers gestart zou gaan worden op 30 september. Echter de start is nu verschoven naar 14 oktober. Dit gaat gebeuren door drie vertel docenten uit Lelystad.

De Verhalenwerkplaats
De 50-plussers die deel gaan nemen aan De Verhalenwerkplaats gaan leren hoe men een verhaal of een herinnering kunnen vertellen of opschrijven. Tevens wordt er uitgelegd wat men ermee kan doen. Dit kan op een manier om een verhaal ergens te vertellen. Tevens kan het via een boek(je) voor familie en bekenden.

Elke donderdagochtend vanaf 9.30 uur is De Verhalenwerkplaats te vinden in de FlevoMeer Bibliotheek in Lelystad. Indien er belangstelling is, kan men terecht bij de informatiebijeenkomst op 14 oktober om 9.30 uur.

FlevoMeer Bibliotheek
Het werkgebied op het niveau van het bibliotheekwerk van FlevoMeer Bibliotheek beslaat de gemeenten Lelystad, Noordoostpolder, Dronten, Zeewolde en Urk. De organisatie heeft zeven vestigingen en bestrijkt meer dan 200.000 inwoners.

Gezien het feit dat de wereld om ons heen snel verandert wil FlevoMeer Bibliotheek meegaan met deze veranderingen. Doelgericht aan de toekomst werken, waarbij de focus ligt op de maatschappelijke betekenis. Dit krijgt vorm middels ver belangrijke terreinen: educatie, cultureel, sociaal en economisch.

(Bronnen: FlevoMeer Bibliotheek, FlevoPost)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen